‘t Zeetje Meeting – zondag 2 september 2018

 

Het is jaren geleden dat we met onze club nog aan de Belgische Kust waren, dit jaar is het eindelijk nog eens zo ver!

We beginnen onze dag tussen 9 uur en 9u30 met een rijkelijk ontbijtbuffet in Bistronomie Eglantier (Hotel Hof ter Duinen), Albert I Laan 141, 8670 Koksijde.
Opmerking: Langs de Albert I laan en vooraan in de Duinparklaan geldt betalend parkeren, maar na een 300-tal meter op de Duinparklaan (richting binnenland) is parkeren gratis.

Tussen half elf en elf uur vertrekken we voor een rustige tocht van een goede honderd kilometers doorheen de mooie polders en naast ’t zeetje (waar dat mogelijk is, tussen Middelkerke en Oostende, op de zeedijk in Knokke).

Ongeveer halfweg houden we halt in Herberg Drie Koningen in Houtave, een van de oudste herbergen van het land (oudste geschriften gaan terug tot 1654). Het is een café vol nostalgie, echt de moeite om te bezoeken. De club biedt hier alle deelnemers een consumptie aan. Er is achteraan het café een klein zaaltje (heel origineel gedecoreerd), dus ruim genoeg om ons allemaal te ontvangen.

 

Rond 18 uur komen we na een hopelijk fijne en zonnige rit aan in Hof ter Mude in Knokke-Heist.

 

Daar worden we vergast op een lekker aperitiefje (méthode traditionnelle, fruitsap, fris of tapbier). Hopelijk zijn de weergoden ons goedgezind, dan wordt het aperitief aangeboden in de prachtige tuin. 

 

Daarna volgt een driegangen diner:

Menu Kinderen
– Gepocheerde zalm met fijne groentjes en mousselinesausje
– Kalkoenborst met champignonroomsaus, groenten en aardappelkroketjes
– Warme appeltaart, koffie, thee
– Tomatensoep
– Kipfilet met appelmoes
– IJs

Dit alles wordt u aangeboden voor de prijs van 48,-€ per persoon.
( 28,-€ voor de kinderen )

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon