ER Classics Meeting – zaterdag 18 juli 2020

 

Als tweede evenement van dit jaar en ook weer in ‘Corona-light’ stijl, doen we opnieuw iets anders: We gaan eens ergens op bezoek. Een interessant uitstapje, toch zeker voor ons, oldtimer-liefhebbers. Wie kent niet ER Classics in Waalwijk? Velen onder ons krijgen waarschijnlijk wekelijks een email in de bus met een overzicht van hun nieuw-aangekomen oldtimers. Er staan ook altijd wel Kevers en Karmann(en) tussen. 

En natuurlijk een uitgebreide collectie van andere merken en types die te koop worden aangeboden. De wagens zijn er echt mooi op zich én echt mooi geshowed.

Alhoewel de nadruk van dit evenement natuurlijk op het bezoek aan ER Classics ligt, willen we er toch een ritje aan vastknopen, al was het maar om  een reden te hebben om uw eigen oldtimer van stal te halen.

De (halve) dag ziet er dan ook als volgt uit:

  • We starten in Turnhout rond 13:15u . Er is natuurlijk een roadbook en een leuke rallyplaat voorzien.
    Brasserie Klaverhof – Plamaten 2 – Turnhout
  • Via een leuk ritje langs Baarle-Hertog met zijn leuke terrasjes (we bieden er u een gratis drankje aan) komen we aan in Waalwijk NL bij ER Classics.
  • Zij ontvangen ons met koffie rond 15:30u.
  • Daarna kunnen we tot 17:00u alle oldtimers bij ER bekijken.
  • Uiteraard met inachtname van de social distancing, mondmasker is aan te bevelen. Breng het IN IEDER GEVAL mee, mocht het verplicht zijn.
  • Na het bezoek rijden we langs een andere weg in het roadbook terug naar Turnhout.
  • De meeting is gedaan als we op de Turnhoutse RING komen, iedereen is verder vrij om te doen wat ie wil.

We hopen op even mooi weer als gedurende de Molentocht…

Groeten,
Uw KCCB bestuur

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon