Nationale BFOV Meeting – zondag 19 mei 2013

 

bfovinschrijfslotDe BFOV houdt dit jaar zijn Nationale Meeting op het circuit van Zolder. Daar wij ons 30 jarig bestaan vieren, willen we dit niet ongemerkt laten voorbij gaan en als club hier mee naar buiten komen. We willen hierbij iets speciaals doen, zodat deze dag nog een extra dimensie erbij krijgt. Hoe?

Wanneer
Zondag 19/05/2013

Waar
Servicestation Jacobs
Neerstraat 111
3980 Tessenderlo

zolderOPGELET – GEWIJZIGDE PLANNING : U wordt er vriendelijk ontvangen door “De Jaak” met koffie en een koffiekoek, en ontvangt ter plaatse een mooie aangepaste rallyplaat, speciaal gemaakt voor dit evenement.  Samenkomst is voorzien omstreeks 8u00 en we vertrekken stipt om 09u00 richting  “circuit van Zolder”. De trip zal in groep zijn, toch een klein roadbook wordt voorzien. (afstand +/- 18 Km.). Daar moeten we klaar staan om 10u00 om opgepikt te worden door de stewards van het circuit, om dan om 10u30 de parade te kunnen openen !

Het enigste wat u moet doen als u, tesamen met de andere KCCB leden, wil genieten van deze aangename dag, is u inschrijven en het gevraagde bedrag van  15 euro per wagen te storten op ons rekeningnummer.

De rest regelen wij voor u met de BFOV.

Opgelet : Indien u niet wenst deel te nemen aan deze samenkomst met de KCCB leden maar individueel deelneemt aan de nationale meeting, dan hoeft u zich enkel aan te melden via het inschrijvingsformulier van de BFOV. Hou er dan wel rekening mee dat u enkele leuke verrassingen mist.  

*** Uiterste inschrijvingsdatum is 21 april. Na deze datum zullen er geen inschrijvingen meer aanvaard worden om organisatorische redenen.

inschrijfslot

 

 

 

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon