Waaslandrit II – zondag 17 juni 2018

 

Daar het succes van 2017 naar meer smaakte, nodigt Jan Van Mieghem ons op zondag 17 juni opnieuw uit voor een rondrit doorheen zijn Waasland.

Vertrekken doen we opnieuw* op de gekende locatie: de Watermeulen te Kruibeke.  
(*Wat goed was/is, dient men niet te veranderen) 

ADRES:
BURCHTSTRAAT 160
Kruibeke 9150

 

De ontvangst is vanaf 09u15 met een ontbijtbuffet.

Hierna vertrekken voor een rit van ongeveer 100km. We rijden eerst naar het noordwestelijk deel van het Waasland wat ons  mooie landschappen en weggetjes cadeau geeft. Daarna gaat het via het bosrijk gebied van Waasmunster naar het zuidelijk deel van de rit. Hier rijden we de Schelde over om dan de prachtige rechteroever te volgen via Mariekerke, Sint-Amands, Bornem, waar we dan weer de Schelde oversteken via de Temsebrug.

 

Onderweg passeren we pittoreske dorpjes, is onder andere het graf van Emile Verhaeren opvallend en is het bekende kasteel van “Marnix de Sainte-Altegonde” een echte blikvanger.

 

 

 

Tegen 17u00 worden we terug ontvangen bij de Watermeulen voor een receptie en warm buffet. De prijs voor deze leuke dag bedraagt 42 euro. 

Quote van Jan zelf:

Onze vader die in den hemelen zijt…. heb ik gevraagd om zijn sluizen die dag gesloten te houden en de zon te laten zegevieren.
Veel “wees gegroetjes” en kaarsjes van alle clubleden helpen, hoop ik. Kortom… laat die meeting maar komen en ook deze dag
zal als een paal boven water staan om te genieten van onze Cabrio’s !

Laat ons massaal deelnemen aan dit evenement en het succes van 2017 nog overtreffen !

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon