CabriOpen 2018 Reims – 17 t/m 19 augustus

 

Enkele maanden geleden waren we voor de Internationale kever  & karmann ghia cabrio meeting te gast in het mooie Schotland.  Het werd een onvergetelijke reis, waarin we werden verwend met een uniek landschap, mooie bezienswaardigheden en de aloude traditie van de Kilts…

In 2018 is het opnieuw de beurt aan België om gastheer te zijn voor de Internationale meeting, gekend als “CabriOpen 2018″.  Van vrijdag 17 tot en met zondag 19 augustus 2018 nodigen we graag onze internationale cabriovrienden uit te Reims in Frankrijk, waar we verblijven in het 4-sterren hotel “Best Western Plus Hôtel de la Paix”, in het hartje van het centrum.  We beschikken daar over een ondergrondse beveiligde parking voor het hele weekend.

Niet voor niets verblijven we in de champagnestreek, en dus verwelkomen we iedereen met een glaasje bubbels.  Voor de vroegkomers zijn er tal van bezienswaardigheden, met de Kathedraal als blikvanger, op wandelafstand van het hotel. 

Na de verwelkoming van de deelnemers kunnen we gezellig bijpraten met onze buitenlandse vrienden, terwijl we smullen van een heerlijk buffet.  De bar blijft open voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de lokale lekkernijen… 

 

Op zaterdag genieten we van een toeristische rondrit tussen Reims en Epernay.  Iedereen krijgt een lunchpakket, en afhankelijk van eenieders interesse kan er een bezoek gebracht worden aan de stad, aan de diverse bezienswaardigheden onderweg, en uiteraard een geleid bezoek aan een gekend champagnehuis gevolgd door een degustatie. 

Op zaterdagavond zijn we te gast in Salon Degermann, op 50 meter van ons hotel, voor een diner-dansant.  Het gebouw is opgericht in 1900, straalt een fijne klasse uit, en nodigt ons uit om in avondkledij van de avond te genieten.

                                                       

Op zondag is er nog een kleine rondrit en wordt tegen het middaguur het afscheid voorzien.  Iedereen ontvangt dan nog een lunchpakket, waarna ofwel kan worden gekozen voor de rit huiswaarts, ofwel voor een langer verblijf aan voordelige clubtarieven.

Graag dompelen we u onder in een typisch Franse sfeer, met hopelijk een aangenaam Frans zonnetje.  In alle geval zullen we er alles aan doen, om voor u en uw vrienden een overheerlijk verblijf te organiseren, naar… Belgische traditie!

Overtuigd? Klik dan op de knop hieronder en vul het registratieformulier in. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. We sluiten de registraties af einde maart 2018.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.  Allereerst nog een prettig jaareinde toegewenst !

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon