Zomerrit 2021 – zondag 25 juli 2021

 

Normaal hadden we deze dag voorzien voor de Hagelandroute, met ontbijt en diner in “‘t Wit Toreke”. Op deze route zijn op dit moment echter zeer veel werken en bovendien wil de uitbater nog geen groepen ontvangen dit jaar. Deze route zal dus pas in 2022 kunnen doorgaan.

Zoals al een paar keer dit jaar, spelen we kort op de bal en willen we u toch een rit aanbieden in juli. We grijpen opnieuw terug naar een rit die we al eerder reden: “de rit der Vallende Bladeren” uit 2018. Aangezien er in juli nog geen vallende bladeren zijn…, veranderen we de naam ineens naar “Zomerrit 2021“, dat klinkt toch beter, niet? 

Diegenen die er in 2018 al bij waren, weten dat de rit vertrekt in het Vennepark in Tremelo, en we dan een zeer mooie omgeving aandoen in een tocht van ongeveer 75 kilometer.

En dan nog beter nieuws: Het Vennepark in Tremelo laat wel toe om ons gekende format mét ontbijt ‘s morgens, EN diner ‘s avonds aan te bieden! We kunnen terug als van ouds genieten van een ontbijtbuffet voor vertrek EN een 3 gangen-menu na een prachtige dag (voorgerecht: kaaskroketjes – hoofdgerecht: vispannetje of varkenshaasje – nagerecht: dame-blanche).

Afspraak voor het ontbijt  09:00u – 11:00u
Vennepark
Honsdonkstraat 42
3120 Tremelo

Geef toe, daar kijk je toch weer naar uit! Eindelijk terug een beetje normaal doen, al is het met een voor sommigen gekende rit. Schrijf je dus snel in.

 

 

 

 

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon