Sluitingsroute – zondag 17 september 2023

 
Onze rit start op de grens van België en Nederland, in Putte-Kapellen. We kunnen er uitzonderlijk parkeren op het douaneplein, een vergunning is hiervoor geregeld met de gemeente. Vanaf 09.00u ontbijten we aldaar in “het Nieuwe Hof”. Vervolgens rijden we door Zeeland over pitoreske weggetjes.
 
Rond 11.30u worden we verwacht bij “Paruzzi VW shop” in Yerseke voor een bezoek en een koffietje. Opgelet: Er is mogelijkheid om op voorhand online te bestellen bij Paruzzi (www.paruzzi.com). Vermeld dat je je bestelling komt afhalen. Je bestelling ligt dan klaar die zondag.
 
Dan is het alweer rond de middag en kan je, op eigen initiatief uiteraard, lunchen in het dorpje Yerseke, waar je natuurlijk heerlijke mosselen en/of oesters kan eten.
 
De rit gaat dan verder door Zeeland. Let wel: in dit deel van Zeeland is men zeer katholiek en is er zeer weinig open om een terrasje te doen. Zorg dus zeker voor een verfrissing onderweg. Maar niet getreurd, we keren terug richting België, waar de mogelijkheden dan weer legio zijn… 
 

Eenmaal terug in België rijden we nog een deel van het parcours van “De Sluitingsprijs van Putte-Kapellen”, de jaarlijkse semi-klassieker in het wielrennen. Nu weet u meteen waar de naam van onze meeting vandaan komt…
 
 
 
 
We worden terug verwacht tegen 17.30u voor het diner.
 
Het Nieuwe Hof
Ertbrandstraat 294
2950 Kapellen
Parking is recht tegenover het Nieuwe Hof
Bij goed weer kan iedereen op het tuinterras, bij minder goed weer kan iedereen binnen plaats nemen.
 
 
Ontbijt

Koffie, thee, fruitsap.
Andere dranken tegen betaling
Mini koffiekoeken
Pistolets
Charcuterie
 
 
Diner

Tomatensoep 
***
Steak saus naar keuze en frietjes
of
Oostends vispannetje
of
Thai beef salade
***
Dame blanche
 
Dranken zijn apart te betalen
 
Johan en Cindy verwachten u in groten getale…
Tot dan!
 
 
 
Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon